Blom Hoveniers - Creatief in groen

Blom HoveniersOfferte aanvragen

Sinds 1990 zijn wij, van Blom Hoveniers, specialist in beheer en inrichting van tuinen, dakterrassen, parken en pleinen. Wij nemen elke uitdaging aan en gaan altijd voor de beste kwaliteit. Dat komt doordat wij met de beste mensen en machines werken. Dagelijks staat ons team van hoveniers, stratenmakers, machinisten en managers voor je klaar.

 

Tuin aanleggen
 

Graag leggen wij je tuin aan. Van ontwerp tot uitvoering en natuurlijk het onderhoud van de tuin. Willen wij graag laten zien wat wij in ons mars hebben. Hierbij nemen we uiteraard alle wensen in detail door, zodat je straks lekker kunt genieten van je tuin.

 

Groenonderhoud kantoortuinen
 

Heeft je kantoor een mooie tuin of dakterras? Dan wil je hier wel van kunnen genieten zonder dat je deze tuin zelf hoeft te onderhouden. Daar zijn immers de specialisten voor. Wij kunnen kostenefficiënt, je tuin aanleggen en onderhouden zodat je altijd een plek hebt om te kunnen ontspannen. 

 

Groenvoorziening gemeentes
 

Wij zorgen ervoor dat de gemeente een nette uitstraling heeft, door goed onderhouden groenstroken. Moet je eens kijken in de lente. Dan straalt iedereen, omdat de straat er zo mooi en levendig bij staat. Dus als je onze mannen ziet die de groenstroken weer mooi gemaakt hebben, bedank ze eens, ze werken hard voor iedere glimlach.

 

Contact met Blom Hoveniers
 

Heb je een goed gevoel gekregen bij het lezen van onze website? Pak dan de telefoon en bel ons eens. Wij, Frank, Miranda, Rob en Muriël, staan je graag te woord.

 

Blom Hoveniers werkt aan:
 

  • Particuliere tuinen
  • Groenonderhoud van kantoortuinen
  • Groenvoorziening van diverse gemeentes