Blom Hoveniers - Creatief in groen

Bestrating onderhoudOfferte aanvragen

Je wilt graag een unieke bestrating om je bedrijfspand. Daar zal ook rekening mee gehouden moeten worden als je bijvoorbeeld klanten op bezoek krijgt. Je eigen personeel mag daar natuurlijk ook niet aan ontbreken, die moeten ook kunnen parkeren. En wellicht kunnen er terrassen gemaakt worden, waar je op zonnige dagen gezellig samen kunt lunchen. 

 

Voor ontwerp, aanleg en onderhoud van de bedrijfsbestrating kan je terecht bij Blom Hoveniers. Wij verrichten alle werkzaamheden op het gebied van bestrating.

 

Bestrating ontwerp

 

Onze tuinontwerpers maken op basis van je wensen een bestratingsplan, dat aansluit op de uitstraling van je bedrijf en de bedrijfstuin. Wij laten je allerlei mogelijkheden zien, we bepalen samen met je de vormgeving en het materiaal die gebruikt gaan worden.

 

Aanleg

 

Als alles duidelijk op papier staat, dragen wij zorg voor alle materialen, vakmensen en de benodigde machines om op basis van het ontwerp de bestrating rondom het pand te realiseren.

Wij zorgen er tevens voor, dat de voortgang van jullie eigen werkzaamheden geen hinder hiervan ondervindt. Ook de afvoer van grond en puin wordt geregeld.

 

Onderhoud

 

Bestrating heeft ook onderhoud nodig. Met het Nederlandse klimaat is het haast onmogelijk om geen last te krijgen van algen, mos en onkruidgroei in de voegen. Het onderhoud dat wij daarvoor kunnen verrichten bestaat uit:

 

  • • Het verwijderen van mossen en algen
  • • Het onkruidvrij maken van de voegen
  • • Borstelen en vegen van de bestrating