Blom Hoveniers - Creatief in groen

TuinverlichtingOfferte aanvragen

Tuinverlichting, verlicht je tuin en breng sfeer. Wat is er fijner dan, als het ‘s zomers lekker lang warm buiten is, om ‘s avonds samen met vrienden op een beschut terras tot in de late uurtjes buiten te zitten in een sfeervolle verlichting. Je zit tenslotte niet graag op een donker of een te fel verlicht terras.

 

Verlichting op terras en pad


De manier van verlichten is afhankelijk van wat er op het terras staat en wat de functie ervan is. Wil je er ‘s avonds kunnen dineren of wil je er kunnen lounchen? Wil je het pad verlicht hebben, zodat je in het donker kunt zien waar je loopt? Of wil je ook ’s avonds van het prachtige groen in je tuin kunnen genieten? Je kunt het terras of pad op verschillende sfeervolle manieren verlichten.


Keuze verlichting


Het is belangrijk om vóór de aanleg van je tuin te weten waar er verlichting moet komen (vergeet ook niet om voor praktische stopcontacten te zorgen!) omdat de kabels daarvoor éérst aangelegd moeten worden.

 

De tuinverlichting moet een aanvulling zijn op de sfeer van de tuin en niet overheersen. Zoek dus verlichting uit, die bij de uitstraling van de tuin past: er is werkelijk gigantisch veel keuze in tuinverlichting, bij Blom hoveniers zullen wij je helpen de gekozen verlichting zo sfeervol mogelijk in de tuin te integreren.

Verlicht uw terras met:

 

  • Indirect licht, bijvoorbeeld d.m.v. inbouwspots in de vloer, de wand of het plafond
  • Direct licht, bijvoorbeeld d.m.v. vrijstaande spots, wandlampen, tuinpalen, hanglampen, tafellampen of staande lampen