Blom Hoveniers - Creatief in groen

Wat kost tuinonderhoud?Offerte aanvragen

Wat kost het onderhouden van je tuin? Dat is natuurlijk afhankelijk van het soort tuin, welke beplanting je hebt en welke wensen er zijn. We kunnen de werkzaamheden eigenlijk in vier onderdelen verdelen. We onderscheiden op dit vlak dan ook de tuinaanleg van het tuinonderhoud, het ontwerpen van een tuinontwerp evenals tuinrenovatie. 

 

Kosten onderhouden van uw tuin


Wanneer je op zoek bent naar hulp om je tuin te onderhouden, zijn wij van Blom Hoveniers de perfecte oplossing. Wij zorgen dat je tuin wordt gesnoeid, het gazon wordt gemaaid en het onkruid wordt verwijderd. Het is maar net wat je wenst. Wanneer je het onderhoud van je tuin wenst uit te besteden, dan komen we langs om de werkzaamheden te inventariseren en de wensen op te nemen. Wij zullen daarvoor een goed voorstel maken, zodat wij het werk uit handen kunnen nemen.

 

Offerte tuinonderhoud

 

Om het echt goed te weten wat de kosten zijn om je tuin te onderhouden brengen we graag vrijblijvend een offerte uit. Als je de wensen bij ons aangeeft, dan komen wij graag even polshoogte nemen. 

 

Besparen op tuinonderhoud?

 

Een extra mogelijkheid om te besparen op kosten, is door zelf ook de handen uit de mouwen te steken en te helpen. Op die manier kan je de hovenier heel wat werk uit handen nemen waardoor hij minder tijd nodig heeft om de werken uit te voeren en dat resulteert uiteraard in een lagere factuur.