Blom Hoveniers - Creatief in groen

Wat kost tuinonderhoud?Offerte aanvragen

Wat kost het onderhouden van uw tuin? Dat is natuurlijk afhankelijk van het soort tuin, welke beplanting u heeft en welke wensen er zijn. We kunnen de werkzaamheden eigenlijk in vier onderdelen verdelen. We onderscheiden op dit vlak dan ook de tuinaanleg van het tuinonderhoud, het ontwerpen van een tuinontwerp evenals tuinrenovatie. 

 

Kosten onderhouden van uw tuin


Wanneer u op zoek bent naar hulp om uw tuin te onderhouden, zijn wij van Blom Hoveniers de perfecte oplossing. Wij zorgen dat uw tuin wordt gesnoeid, uw gazon wordt gemaaid en uw onkruid wordt verwijderd. Het is maar net wat u wenst. Wanneer u het onderhoud van uw tuin wenst uit te besteden, dan komen we langs om de werkzaamheden te inventariseren en de wensen op te nemen. Wij zullen u daarvoor een goed voorstel maken, zodat wij u werk uit handen kunnen nemen.

 

Offerte tuinonderhoud

 

Om het echt goed te weten wat de kosten zijn om uw tuin te onderhouden brengen we graag een offerte voor u uit. Als u uw wensen bij ons aangeeft, dan komen wij graag even poolshoogte nemen. 

 

Besparen op tuinonderhoud?

 

Een extra mogelijkheid om u te besparen op de kosten, is door zelf ook de handen uit de mouwen te steken en te helpen. Op die manier kunt u de hovenier heel wat werk uit handen nemen waardoor hij minder tijd nodig heeft om de werken uit te voeren en dat resulteert uiteraard in een lagere factuur.