Blom Hoveniers - Creatief in groen

Bedrijfstuin onderhoudenOfferte aanvragen

Met een prachtig onderhouden bedrijfstuin maak je meer kans een goede eerste indruk te maken. Het is immers ''hét'' visitekaartje naar uw omgeving en bezoekers. Naast een schitterende tuin wil je natuurlijk dat het complete bedrijventerrein er perfect bij ligt. Ook dít kan je aan ons overlaten. Onze mensen kijken naar het totaalplaatje en zorgen ervoor dat je tevreden bent. Door efficiënt met onze tijd om te gaan kunnen wij dit ook nog voor een interessante prijs aanbieden.

 

Kosten onderhoud bedrijfstuin
 

Het onderhoud aan de bedrijfstuinen wordt meestal een keer per maand uitgevoerd, het onkruid en zwerfvuil wordt netjes verwijderd en afgevoerd. Bij de entree van het bedrijfspand worden alle beplantingen en borders nagekeken. Tijdens elke onderhoudsbeurt worden ze gecontroleerd op netheid en uitstraling. Kortom, voor een onderhoudscontract van uw bedrijfstuin kunnen wij maatwerk leveren. Wij komen graag bij je langs om te vernemen wat de wensen zijn


Planning onderhoud


Naast een goede planning vinden wij communicatie met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Bij sommige terreinen komen wij maandelijks, dan is het wel zo fijn dat je weet wanneer we komen. Ook vinden wij het belangrijk dat je weet wie er komt maar ook weer gaat.
Wij informeren je graag via mail of telefoon wanneer wij komen en wie er langskomen. Op deze wijze wordt je in de gelegenheid gesteld om bepaalde zaken aan te geven zodat wij die direct te kunnen uitvoeren.