Blom Hoveniers - Creatief in groen

Het beste tuinadviesOfferte aanvragen

Zoek je tuinadvies? Je hebt een nieuw huis en wilt daar een prachtige tuin omheen aanleggen, zodat de huiselijke omgeving voor je een paradijs op aarde wordt… Of je woont al heel lang in een huis en wilt dat graag zo houden, maar de tuin is echt aan vernieuwing toe… Of je hebt een modern kantoorpand met een ouderwetse tuin eromheen… Allemaal goede redenen voor het aanleggen van een nieuwe tuin.

 

Hoe pakt u dat aan? 


Een bestaande tuin verzorgen is één, maar een nieuwe tuin aanleggen die in alle jaargetijden aantrekkelijk is, is een heel ander verhaal. Het beste is dan om een professional in te schakelen. Wij van Blom hoveniers zijn daar de geschikte mensen voor.

 

Wat kunnen wij voor je betekenen:

 

Advies


Samen brainstormen we over je visie hoe de tuin eruit moet komen te zien. Heb je nog geen idee? Wij hebben ideeën en kunnen allerlei mogelijkheden, materialen en tuinstijlen laten zien. Niets is ons te gek. Als we er samen uitgekomen zijn, ontwerpen onze tuinontwerpers een plan dat bij je wensen past. Wij geven je aan de hand daarvan ook een indicatie over de te verwachten kosten. Als de tuin aangelegd is, adviseren wij je over verzorging en onderhoud.