Blom Hoveniers - Creatief in groen

Waarom tuinonderhoud?Offerte aanvragen

Wij verzorgen graag het onderhoud van uw tuin. Hoe vaak een tuin onderhoud nodig heeft is afhankelijk van het type tuin. In overleg met u zorgen wij dat uw tuin het hele jaar in topconditie blijft.


Samen tuin onderhouden
 

Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij helpen u graag mee met een éénmalige onderhoudsbeurt zodat u het daarna weer zelf kunt bijhouden. Geen tijd om de tuin bij te houden? Met goede afspraken komen wij wanneer nodig is en blijft uw tuin een heerlijke plek om van te genieten. Tevens kunnen wij uw bestrating onderhouden. Bel ons voor de mogelijkheden.

 

Renovatie tuin
 

Toe aan iets anders of achterstallig onderhoud in uw tuin? Dan kunnen we voor u uw tuin ook renoveren. Zit u met uw terras net niet in de zon aan het eind van de dag of wilt u die bestrating toch anders hebben? Wij renoveren uw tuin zodat u er optimimaal van kunt genieten.

 

Laat u inspireren
 

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Om die kwaliteit te kunnen bieden investeren we niet alleen in de beste vakmensen, maar ook in de beste machines. De kwaliteit kunt u zelf ervaren bij onze tuininspratie.

 

Toe aan tuinonderhoud?
 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken en om u te inspireren naar de mogelijkheden.

 

 

Onderhoudsafspraken die wij u kunnen aanbieden:

 

  • Eénmalige of contractuele onderhoudsbeurten
  • Jaarlijkse voorjaarsbeurt en/of winterbeurt
  • Onderhoud gazon
  • Verjongingssnoei
  • Milieuvriendelijke onkruidbestrijding
  • Onderhoud grasgazon