Blom Hoveniers - Creatief in groen

BedrijfstuinOfferte aanvragen

Een mooie, zorgvuldig ontworpen tuin bij uw bedrijf is het visitekaartje voor uw onderneming. De bedrijfstuin laat bezoekers de identiteit van uw bedrijf zien. Dus als de tuin naadloos aansluit bij uw bedrijf en er verzorgd uitziet, wekt dit vertrouwen bij uw klanten. Buiten dat zal ook uw personeel bijzonder tevreden zijn om in een fijne groene omgeving te kunnen werken en pauzeren.

 

Ontwerp


Uw bedrijf is uniek, dus u wilt ook een unieke tuin eromheen. Daar kan Blom hoveniers u fantastisch bij helpen. In overleg met u, gaan onze eigen tuinontwerpers aan het werk om een bedrijfstuin te realiseren, die past bij het karakter van uw onderneming en de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarbij staan uw eigen ideeën centraal en zullen ook van onze kant nog de nodige ideeën aangedragen worden.

 

Bedrijfstuin Aanleg


Als u helemaal tevreden bent over het tuinontwerp, kan er worden overgegaan tot aanleg van de tuin. Ook dit kunt u geheel aan ons overlaten, van de vlaggenmasten tot de brievenbus. Wij hebben voor alle disciplines vakmensen en machines in huis. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast zult hebben en uw pand steeds toegankelijk zal blijven.

 

Onderhoud


Is de aanleg van uw bedrijfstuin eenmaal klaar, dan is het natuurlijk belangrijk dat door goed onderhoud de tuin tot volledige ontwikkeling komt. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met u stellen wij een op maat gemaakt onderhoudscontract op, zodat u altijd een prachtig verzorgde tuin om uw bedrijfspand zult hebben.

 

Bij een uniek bedrijf hoort een unieke bedrijfstuin. Blom Hoveniers helpt u hier graag bij. Onze tuinarchitecten zullen een bedrijfstuin realiseren die helemaal past bij het karakter van uw bedrijf, naar aanleiding van uw wensen. Uw ideeën staan hierbij centraal, en ook wij zullen onze ideeën met u delen, om samen tot een prachtige bedrijfstuin te komen.